Akcia
ELSEVE BALZAM HYALURON PURE 200 ML Teta leták

ELSEVE BALZAM HYALURON PURE 200 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 7%
3,59 3,89
Bez DPH 2,99

ELSEVE BALZAM HYALURON PURE 200 ML

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure balzam je určený na hydratáciu vlasov až po ich končeky. Jeho hlavné vlastnosti sú nasledujúce:

  • Hydratuje vlasy až ku končekom: Tento balzam obsahuje hydratačné zložky, ktoré pomáhajú hydratovať vlasy od koreňov až po ich končeky. Tým sa zlepšuje celkový stav vlasov a poskytuje sa dlhotrvajúca hydratácia.
  • 72 hodín hydratácie: Vďaka svojej špeciálnej formulácii poskytuje tento balzam hydratáciu vlasov až na 72 hodín po jednom použití. To znamená, že vlasy zostávajú hydratované, vzdušnejšie a menej zaťažené počas dlhého časového obdobia.

Tieto vlastnosti boli overené spotrebiteľským testom, kde 59 používateľov testovalo sérum, šampón a balzam z radu Hyaluron Pure a po 72 hodinách použitia potvrdilo dlhotrvajúcu hydratáciu a ľahkosť vlasov.

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure balzam je ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú hlbokú hydratáciu vlasov a chcú dosiahnuť vzdušnejšie, hydratované dĺžky bez záťaže. Jeho dlhotrvajúca hydratačná formulácia pomáha udržiavať vlasy zdravé a krásne po dlhú dobu.

Po - PIA 08:00 - 18:00