TESCOMA DÓZA 4FOOD 1L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

TESCOMA DÓZA 4FOOD 1L

Dóza 4FOOD s objemom 1,0 litra je praktickým a všestranným nástrojom na dlhodobé skladovanie a dávkovanie potravín s niekoľkými výhodami:

  • Dlhodobé skladovanie: Táto dóza je ideálna na skladovanie rôznych druhov potravín, ako sú múka, cestoviny, obilniny, sušené ovocie, alebo iné potraviny, ktoré chcete udržiavať čerstvé a chránené pred vlhkosťou a nečistotami.
  • Odklápacie viečko: Dóza je vybavená odklápacím viečkom, ktoré prístup k obsahu. Môžeš ho jednoducho zdvihnúť, čo zjednodušuje manipuláciu s potravinami.
  • Rukoväť a stupnica: Dóza má rukoväť pre pohodlné prenášanie. Stupnica na dóze je užitočná pri dávkovaní potravín alebo pri dodržiavaní receptov, pretože umožňuje presné meranie.
  • Stohovateľná: Tieto dózy s objemom 1,0 litra môžete jednoducho stohovať na seba, čo vám ušetrí miesto v kuchynskej skrinke alebo mrazničke.
  • Vyrobená z kvalitného: Dóza je vyrobená z odolného plastového materiálu, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť. Môže byť používaná v mrazničke, mrazničke a umývačke riadu. Dôležité je však, aby viečko nebolo umývané v umývačke riadu.

Táto dóza je užitočným pomocníkom na uskladnenie a dávkovanie potravín, ktoré chcete uchovávať v čo najlepšom stave a mať k nim jednoduchý prístup. Je ideálne do každej domácnosti.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00