Akcia
ARIEL LENOR + TOUCH OF LENOR FRESH AIR 32PD 1,76 KG Teta leták

ARIEL LENOR + TOUCH OF LENOR FRESH AIR 32PD 1,76 KG

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 3%
11,59 11,99
Bez DPH 9,66

ARIEL LENOR + TOUCH OF LENOR FRESH AIR 32PD 1,76 KG

Ariel +Touch of Lenor Fresh Air je rýchlorozpustný prací prostriedok vo forme prášku, ktorý je odporúčaný značkami ako Whirlpool, Electrolux, Candy a Beko. Tento prášok na pranie zabezpečuje dlhotrvajúcu sviežosť až na 2 týždne (pri uskladnení) a ponúka výnimočnú čistotu aj pri nízkych teplotách prania.

  • Dlhotrvajúca Sviežosť: Poskytuje sviežosť až na 2 týždne pri uskladnení, vďaka zloženiu obohatenému o Touch of Lenor Fresh Air.
  • Rýchlorozpustné Zloženie: Technológia rýchleho rozpúšťania umožňuje prášku okamžite sa aktivovať a preniknúť hlboko do vlákien, dokonca aj pri nízkych teplotách.
  • Energetická Úspora: Znížením teploty prania na 30 °C môžete ušetriť až 60 % energie. Studenšie programy pomáhajú chrániť bielizeň dlhšie.
  • Biologicky Odbúrateľné Zložky: Obsahuje 80 % biologicky odbúrateľných organických zložiek, čím je šetrný k životnému prostrediu.
  • Recyklovateľný Obal: Balenie je 100 % recyklovateľné, čo prispieva k udržateľnosti a ochrane prírody.

Ariel prášok +Touch of Lenor Fresh Air je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný prací prostriedok, ktorý poskytuje dlhotrvajúcu sviežosť, účinné čistenie aj pri nízkych teplotách a zároveň prispieva k ochrane životného prostredia vďaka svojmu zloženiu a recyklovateľnému obalu.

Po - PIA 08:00 - 18:00